Team Dasivet

Dit diverse team staat dag en nacht klaar voor jullie viervoeters. Bij ons is iedereen welkom. Drie verschillende dierenartsen met elk hun eigen specialiteiten, maar wel dezelfde visie. 
Kwaliteitsvolle eerstelijns diergeneeskunde met onuitputtelijke liefde voor het vak!

E2954D69-A3A8-4FCE-9127-532C3B008A4B.jpe

Lobke Simoen

Dierenarts

Lobke studeerde af in 2005 en legde zich vrijwel meteen toe op onze vertrouwde huisdieren: honden, katten, maar ook konijnen en knaagdieren, vogels, etc. Ze blijft zich continue bijscholen, waardoor ze ook haar passies binnen de diergeneeskunde kon aflijnen: tandheelkunde en echografie van de kleine huisdieren zijn haar favoriete vakgebieden. Daarnaast staat zij uiteraard paraat voor al uw vragen, preventieve zorgen, chirurgieën en spoedgevallen. Lobke is daarnaast ook overtuigd van de meerwaarde van samenwerking met andere vakgebieden om uw huisdier zo goed mogelijk te kunnen helpen.

C9B75F1E-B5A4-47A2-B5E8-C3CF0840410E.jpe

Sam Daeleman

Dierenarts

Sam studeerde af in 2005, en legt zich toe op de grote huisdieren: paarden, runderen, kleine herkauwers, lama’s, alpaca’s, etc. Daarin ligt zijn focus vooral op goede, onderbouwde preventieve zorg, inwendige ziekten en het uitvoeren van standaard chirurgische ingrepen. Hij denkt altijd mee met de situatie van de klant, heeft erg veel inzicht in bedrijfsbegeleiding en voedingsadvies en komt met de nodige kennis van fytotherapie voor de dag.

3BD2AA6D-F2F9-4782-9C04-013976B3E7BB.jpe

Stien Den Hondt

Dierenarts

Stien studeerde met glans af én behaalde daarbij een prijs voor haar thesis in de wondzorg. Zij zal net zoals Sam de grote huisdieren voor haar rekening nemen en dus op de baan te vinden zijn. Meerbepaald de inwendige ziekten bij grote huisdieren vormen haar focusgebied, en uiteraard ook de wondzorg. Door haar inzicht en vindingrijkheid slaagt ze er vaak in de perfecte oplossing te vinden voor eigenaar en dier, onderbouwd door een grondige kennis. Kortom: een deskundige dierenarts, waarbij u terecht kan met allerlei vragen! Uiteraard staat ook zij steeds klaar voor spoedgevallen.

LottexMilo.jpg

Lotte De Moerlooze

Assistente

Lotte is opgegroeid tussen de dieren en heeft hiervoor een onvoorwaardelijke passie, het is dan ook altijd duidelijk geweest dat ze als job voor dieren wou zorgen. Als assistente ondersteunt ze de dierenartsen en helpt jou en je viervoeter zo goed mogelijk verder. Ze is een aanspreekpunt waarbij je met al jou vragen terrecht kan. Kortom ze helpt jullie graag verder en doet dit met heel haar hart.

af6dcb88-f220-4243-9a0d-bb349abad8d2_edi

Koen Berghmans

Assistent

logo-header-site_edited.jpg

Stephanie Thielens

Gedragsspecialiste Kidz&DogzAls buitenmens zijn dieren voor Koen altijd belangrijk geweest. Hij groeide op tussen de huisdieren en was steeds terug te vinden in de lokale manege. Toen hij de kans kreeg om bij Dasivet te werken moest hij geen twee keer nadenken. Ook Koen zullen jullie vaker tegenkomen als contactpersoon en hij assisteert en ondersteunt net als Lotte de dierenartsen. Hij kijkt er alvast naar uit om jullie trouwe metgezellen te mogen ontmoeten.