Team Dasivet

Dit diverse team staat dag en nacht klaar voor jullie viervoeters. Bij ons is iedereen welkom. Drie verschillende dierenartsen met elk hun eigen specialiteiten, maar wel dezelfde visie. 
Kwaliteitsvolle eerstelijns diergeneeskunde met onuitputtelijke liefde voor het vak!

-Dasivet Portret met hond-2.jpg

Lobke Simoen

Dierenarts

Lobke studeerde af in 2005 en legde zich vrijwel meteen toe op onze vertrouwde huisdieren: honden, katten, maar ook konijnen en knaagdieren, vogels, etc. Ze blijft zich continue bijscholen, waardoor ze ook haar passies binnen de diergeneeskunde kon aflijnen: tandheelkunde en echografie van de kleine huisdieren zijn haar favoriete vakgebieden. Daarnaast staat zij uiteraard paraat voor al uw vragen, preventieve zorgen, chirurgieën en spoedgevallen. Lobke is daarnaast ook overtuigd van de meerwaarde van samenwerking met andere vakgebieden om uw huisdier zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Dasivet portret 2-3.jpg

Sam Daeleman

Dierenarts

Sam studeerde af in 2005, en legt zich toe op de grote huisdieren: paarden, runderen, kleine herkauwers, lama’s, alpaca’s, etc. Daarin ligt zijn focus vooral op goede, onderbouwde preventieve zorg, inwendige ziekten en het uitvoeren van standaard chirurgische ingrepen. Hij denkt altijd mee met de situatie van de klant, heeft erg veel inzicht in bedrijfsbegeleiding en voedingsadvies en komt met de nodige kennis van fytotherapie voor de dag.

Dasivet portret 1-5.jpg

Stien Den Hondt

Dierenarts

Stien studeerde met glans af én behaalde daarbij een prijs voor haar thesis in de wondzorg. Zij zal net zoals Sam de grote huisdieren voor haar rekening nemen en dus op de baan te vinden zijn. Meerbepaald de inwendige ziekten bij grote huisdieren vormen haar focusgebied, en uiteraard ook de wondzorg. Door haar inzicht en vindingrijkheid slaagt ze er vaak in de perfecte oplossing te vinden voor eigenaar en dier, onderbouwd door een grondige kennis. Kortom: een deskundige dierenarts, waarbij u terecht kan met allerlei vragen! Uiteraard staat ook zij steeds klaar voor spoedgevallen.

Dasivet portret 1-4.jpg

Femke Renne

Dierenartsassistente

Als kind zat ik altijd al tussen de dieren, toen was het voor mij al snel duidelijk dat ik graag met dieren wilde werken. 

Als assistente sta ik de dierenarts bij in de praktijk zodat jullie geliefde dieren de beste zorgen krijgen. Je zal me regelmatig horen aan de telefoon en zien achter de balie. Ik kijk er zeker naar uit om jullie allemaal te ontmoeten 

af6dcb88-f220-4243-9a0d-bb349abad8d2_edi

Koen Berghmans

DierenartsAssistentAls buitenmens zijn dieren voor Koen altijd belangrijk geweest. Hij groeide op tussen de huisdieren en was steeds terug te vinden in de lokale manege. Toen hij de kans kreeg om bij Dasivet te werken moest hij geen twee keer nadenken. Ook Koen zullen jullie vaker tegenkomen als contactpersoon en hij assisteert en ondersteunt net als Lotte de dierenartsen. Hij kijkt er alvast naar uit om jullie trouwe metgezellen te mogen ontmoeten.