Team Dasivet

Dit diverse team staat dag en nacht klaar voor jullie viervoeters. Bij ons is iedereen welkom. Vier verschillende dierenartsen met elk hun eigen specialiteiten, maar wel dezelfde visie. 
Kwaliteitsvolle eerstelijns diergeneeskunde met onuitputtelijke liefde voor het vak!

 

Lobke Simoen

Dierenarts

Lobke studeerde af in 2005 en legde zich vrijwel meteen toe op onze vertrouwde huisdieren: honden, katten, maar ook konijnen en knaagdieren, vogels, etc. Ze blijft zich continue bijscholen, waardoor ze ook haar passies binnen de diergeneeskunde kon aflijnen: tandheelkunde en echografie van de kleine huisdieren zijn haar favoriete vakgebieden. Daarnaast staat zij uiteraard paraat voor al uw vragen, preventieve zorgen, chirurgieën en spoedgevallen. Lobke is daarnaast ook overtuigd van de meerwaarde van samenwerking met andere vakgebieden om uw huisdier zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Sam Daeleman

Dierenarts

Sam studeerde af in 2005, en legt zich toe op de grote huisdieren: paarden, runderen, kleine herkauwers, lama’s, alpaca’s, etc. Daarin ligt zijn focus vooral op goede, onderbouwde preventieve zorg, inwendige ziekten en het uitvoeren van standaard chirurgische ingrepen. Hij denkt altijd mee met de situatie van de klant, heeft erg veel inzicht in bedrijfsbegeleiding en voedingsadvies en komt met de nodige kennis van fytotherapie voor de dag.

Bo Goovaerts

Dierenarts

Bo heeft na jarenlange stage bij Dasivet, zich hier ook gevestigd als dierenarts. Door brede interesses zal u ze zowel binnen de kleine huisdierenpraktijk als bij de paarden tegenkomen. Binnen de kleine huisdieren liggen haar interesses voornamelijk in de cytologie, medische beeldvorming en wondzorg. Bij de paarden heeft ze zich eveneens toegelegd op de wondzorg, maar het allerliefst werkt ze samen met u en uw merries voor vruchtbare resultaten! Inseminaties met vers en diepgevroren sperma, alsook embryo-transfer kan ze u aanbieden, aangezien we ook de mogelijkheid hebben uw merries en veulens veilig te stallen en te onderzoeken.

Stien Den Hondt

Dierenarts

Stien studeerde met glans af én behaalde daarbij een prijs voor haar thesis in de wondzorg. Zij zal net zoals Sam de grote huisdieren voor haar rekening nemen en dus op de baan te vinden zijn. Meerbepaald de inwendige ziekten bij grote huisdieren vormen haar focusgebied, en uiteraard ook de wondzorg. Door haar inzicht en vindingrijkheid slaagt ze er vaak in de perfecte oplossing te vinden voor eigenaar en dier, onderbouwd door een grondige kennis. Kortom: een deskundige dierenarts, waarbij u terecht kan met allerlei vragen! Uiteraard staat ook zij steeds klaar voor spoedgevallen.

Julie Gebruers

Assistente

Julie is van kind af aan al het allerliefst met dieren bezig. Na een heel ander traject te bewandelen, heeft zij de keuze gemaakt om haar hart te volgen. Dat heeft haar geleid naar Dasivet. Op korte tijd is ze een onmisbaar deel geworden van het team. Bij Dasivet is zij vaak de eerste contactpersoon voor klanten, en ondersteunt en assisteert zij alle vier de dierenartsen. Julie helpt jullie en jullie viervoeters gerust te stellen en heeft zich toegelegd op gespecialiseerde voeding voor de huisdieren. Ze staat steeds paraat om u zo snel mogelijk te helpen met al uw vragen.

Stephanie Thielens

Gedragsspecialiste Kidz&Dogz


Stephanie Phillippaerts

Fysiotherapeute Animyo


Berit Bel

EquiBelance - ACM specialist


Contact

Follow

  • Facebook

014 75 05 03

©2020 by Dasivet Dierenartsen. Proudly created with Wix.com